Media

Άκης Παυλόπουλος για Κάρυστο: «Είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο»

Gossip-tv Team

Σήμερα: Αφορμή την εθνική τραγωδία με το Καναντέρ στην Κάρυστο και τον θάνατο των δύο πιλότων, ο Άκης Παυλόπουλος έκανε τη δική του εξομολόγηση.

Ο δημοσιογράφος δεν συνηθίζει να αναφέρεται σε προσωπικές του ιστορίες όμως σήμερα δεν άντεξε να μην το πει.

«Συγνώμη για την αυτοαναφορά. Επειδή είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο και να μεγαλώσω στα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, έμαθα ότι η πουλάδα στο στέρνο είναι τα πάντα. Είναι όλη μας η ζωή.

Παιδιά η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, η συντήρηση, το πόσο ταγμένοι είναι στην αποστολή τους, είναι πρωτοφανές. Δεν μπορεί να περιγραφεί, αν δεν είσαι ένας από αυτούς. Δεν μπορείς να τους καταλάβεις», είπε αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος και συνέχισε:

pavlopoulos.jpg

«Είναι πολύ εύκολο να πούνε ότι δεν παίρνουμε πολλά λεφτά. Παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα, Σηκωνόμαστε από τη βάση μας και πέφτουμε στην πρώτη γραμμή στη φωτιά για να τη σβήσουμε.

Γιατί το κάνω; Αν δεν το αγαπώ αυτό, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν πάω ούτε για δόξα, ούτε για τιμή, ούτε για λούσα, ούτε για κοσμικές παραλίες, για τίποτα από αυτά. Πάω για την αγάπη μου για αυτήν την αποστολή. Είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπων αυτά τα παιδιά, είναι μια άλλη πίστα, συγνώμη που το λέω έτσι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved