Media

Σωτήρης Μουστάκας: «Δεν τον ένοιαξε που δεν πήρε το Όσκαρ»

Gossip-tv Team

Η Άννα Φόνσου μίλησε για τον Σωτήρη Μουστάκα στην εκπομπή Καλοκαίρι #YES αποκαλύπτοντας και τον λόγο που ο ηθοποιός δεν πήρε  το Όσκαρ για την ερμηνεία του στον «Ζορμπά».

Η Άννα Φόνσου είπε: «Ο Σωτήρης ήταν ένα σπουδαίος ηθοποιός, πολύ καλός μου φίλος, μεγάλος ηθοποιός. Νομίζω ότι δεν το ήξερε και ο ίδιος πόσο μεγάλος ήταν. Έχασε το Όσκαρ για δύο ψήφους. Δεν νοιάστηκε, δεν ήξερε και κανέναν, δεν είχε πάει καν εκεί. Δεν τον ένοιαξε και πολύ που δεν το πήρε.»!

moustakas-antigrafo-2.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ χτυπιόμουν, έλεγα να κάνουμε μηνύσεις και μου έλεγε “Τι να το κάνω το Όσκαρ;”. Ήταν από τους καλύτερους κωμικούς! Ήταν θεατρικός ηθοποιός. Η αγάπη του η μεγάλη ήταν να παίξει κλασσικούς ρόλους. Ήταν και τραγικός ηθοποιός, είχε πολλά προσόντα. Ήταν σεμνός, δεν έλεγε καν αυτά που έχει σπουδάσει. Είναι απώλεια που λείπει ο Σωτήρης από τη ζωή μας! Πολύ ταπεινός, πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Θα ήταν ο μόνος που θα είχε Όσκαρ.

Ο Σωτήρης δεν έκανε ποτέ χαζές συζητήσεις, ήταν ενημερωμένος για την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Κύπρο. Είχε τόσα προσόντα που σε νευρίαζε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved