Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Το τρέιλερ-υπερπαραγωγή της εκπομπής της και η ηχηρή απουσία

Gossip-tv Team

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και από χτες 11/8 προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR.

To τρέιλερ - υπερπαραγωγή της Ζήνας Κουτσελίνη δίνει μία πρώτη γεύση από όσα μπορούμε να περιμένουμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η περσινή δύσκολη και απαιτητική, δημοσιογραφικά σεζόν, έφερε τη μεσημεριανή εκπομπή στην κορυφή της τηλεθέασης και ως εκ τούτου φέτος ο πήχης θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Η εξαιρετικά έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη, μαζί με τη δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό στον άνθρωπο, θα αποτυπώσουν και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όλες τις εξελίξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες, που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία και θα αναδείξουν «καυτά» θέματα της επικαιρότητας.

zina

Στο φινάλε της εκπομπής της είχε πει:

«Σας αποχαιρετάμε, ανανεώνουμε όλοι μαζί, τουλάχιστον από την πλευρά μου θέλω όλοι πάλι παρέα και του χρόνου να είναι ενωμένοι.

Να είμαστε όλοι εδώ, όποιος αποφασίσει να αποχωρήσει του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τα πάντα ρόδινα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Εύχομαι αυτήν την καρδιά σε όλους», είχε πει την τελευταία ημέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Η απουσία:

Από το τρέιλερ απουσίαζε ο επί σειρά ετών συνεργάτης της, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας αποφάσισε να μην βρίσκεται στην εκπομπή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved