Media

Alpha people: Τα πρόσωπα του ψυχαγωγικού προγράμματος στο πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ της σεζόν

Gossip-tv Team

Alpha people: Πόσες εικόνες μπορεί να δημιουργηθούν μέσα σε ένα καλειδοσκόπιο; Αμέτρητες. Κι όλες εντυπωσιακές, πολύχρωμες, διαφορετικές.

Μέσα από τα νέα trailer του Alpha, η οθόνη μας μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο όπου παρακολουθούμε τους Alpha people της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Οι Alpha people της ψυχαγωγίας - Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Άκης Πετρετζίκης και Ναταλία Γερμανού - δίνουν ο καθένας τη δική του ενέργεια, την προσωπική του ματιά και το δικό του χρώμα στο promo trailer για τη νέα σεζόν. Η υπόσχεση, ωστόσο, είναι κοινή: η ψυχαγωγία Alpha επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με όλα αυτά τα συστατικά που της έχουν δώσει την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης, και, όπως πάντα, με πρωτότυπο, ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο.

Happy Day στον Alpha, Super Κατερίνα, Kitchen Lab και Καλύτερα Δε Γίνεται! αποτελούν την πιο επιτυχημένη πρόταση στο infotainment της ελληνικής τηλεόρασης και σταθερά την πρώτη επιλογή του κοινού.

Απολαύστε το εντυπωσιακό trailer παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved