Media

ΣΚΑΙ: To δίδυμο της πρωινής ζώνης επέστρεψε άρον άρον στον αέρα πριν από την πρεμιέρα

Gossip-tv Team

Ανατροπές ήρθαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ καθώς η κατάσταση στη χώρα είναι κρίσιμη με τις πυρκαγιές να μαίνονται ανεξέλεγκτα σε Πάρνηθα, Έβρο, Βοιωτία, αλλά και Εύβοια.

Οι «Αταίριαστοι» επέστρεψαν άρον άρον στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΙ και μάλιστα νωρίτερα από την προγραμματισμένη τους πρεμιέρα.

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος ανέλαβαν την ενημέρωση των πολιτών σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι.

«Καλό σας μεσημέρι. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται και εμείς αλλιώς περιμέναμε να ξεκινήσουμε τη φετινή σεζόν. Ξεκινάμε διαφορετικά και βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ μεγάλη κρίση με τις πυρκαγιές. Έχει μπει στον Εθνικό δρυμό της Πάρνηθας η πυρκαγιά δυστυχώς σε ό,τι αφορά την Αττική. Υπάρχουν πάρα πολλά μέτωπα σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ και ο μηχανισμός του είμαστε όλοι εδώ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και οι άνθρωποι που εργάζονται εντός κι εκτός για την ενημέρωσή σας. Θα είμαστε πάντα εδώ, όσο είναι απαραίτητο. Ελπίζουμε να μην είναι για πολύ απαραίτητο, ωστόσο στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι δυσοίωνα. Θα έχουμε ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους και θα πάμε για αρκετές ώρες γιατί αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ενημέρωσή σας» είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

skai23.jpg

«Υπάρχει έντονη οσμή, δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή, ειδικά αν πλησιάσεις τις περιοχές Αχαρνών, Μενιδίου και Άνω Λιοσίων . Η πιο δύσκολη κατάσταση είναι στην Αττική, είναι για ακόμα μία φορά στην Πάρνηθα… Όμως, δεν είναι μόνο η Αττική. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στον Έβρο για πέμπτη ημέρα» πρόσθεσε ο Γιάννης Ντσούνος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved