Media

Η Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές: «Κάτω σε αυτή την καταπίεση της δίαιτας»

Gossip-tv Team

Αρνείται να κάνει δίαιτα η Ευλαμπία Ρέβη η οποία παραδέχτηκε on air στην εκπομπή Τώρα μαζί που έκανε χθες το πρωί πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ότι έχει πάρει κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της και της πλήρους χαλάρωσής της, χωρίς έννοιες και σκοτούρες έφαγε κάτι τις παραπάνω και κάπως έτσι έφτασε να πάρει λίγο πριν επιστρέψει στη δουλειά, πέντε ολόκληρα κιλά.

«Εγώ έφαγα! Έχω φάει πολύ, έχω πάρει 5 κιλά και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω, γιατί η καρδιά μου είναι πάντα στο καλοκαίρι.

Και ο Κλέαρχος (σ.σ. ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης) γελάει, γιατί και εκείνος έφαγε. Και καλά κάναμε Κλέαρχε! Κάτω σε αυτή την καταπίεση της δίαιτας» είπε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open που παρουσιάζει με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Προφανώς και δεν νιώθει καλά με τα πέντε επιπλέον κιλά η Ευλαμπία Ρέβη όμως το σίγουρο είναι ότι με τέτοιο τρέξιμο που την περιμένει τη νέα απαιτητική σεζόν, θα τα χάσει εύκολα. Ήδη άλλωστε επέστρεψε στο απαιτητικό της πρόγραμμα.

Στο μεταξύ δείτε τη γνωστή δημοσιογράφο να ζυμώνει κουλούρια Θεσσαλονίκης μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved