Media

Αποκαλυπτική η Δανέζη: «Δεν έχω διαφορά με τον Μικρούτσικο, δεν με νοιάζει να μπω σε λεπτομέρειες»

Gossip-tv Team

 Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes για τη συμμετοχή της στο Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Ήταν μία εμπειρία μεγάλη. Δεν θα την έκανα ξανά. Πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, με σταματά, με χαιρετάει, μου μιλάει. Με ωρίμασε ως προσωπικότητα. Θα δήλωνα συμμετοχή γιατί ήταν μία σκέψη που μου ήρθε ξαφνικά. Υλοποιήθηκε και μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Κρατώ επικοινωνία με την Didi…» είπε η Σοφία Δανέζη.

Και τόνισε: «Δεν είναι στα χέρια σου η προσωπικότητα, όχι μόνο για εμένα για όλους. Πολλές φορές έδειχναν πράγματα που δεν ήμασταν. Είχε γίνει κοπτοραπτική. Καλά έκαναν γιατί είχαμε υπογράψει και για αυτό. Όσον αφορά την προσωπικότητα, στενοχωρήθηκαν οι δικοί μου».

sofia_danezi_305259062_644078420257407_8112982903435106163_n.jpg

Για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη αρνήθηκε να μιλήσει.

Όσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο τόνισε: «Δεν θυμάμαι τι είχα πει και δεν είχαμε καμία επαφή. Δεν έχω καμία διαφορά με κανέναν. Δεν μου χρωστάει, δεν του χρωστάω, άρα δεν θα με ενδιέφερε να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες μετά από τόσα χρόνια κιόλας. Να είναι καλά και να έχει την υγεία του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved