Media

Η εξομολόγηση της Πατουλίδου: «Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές. Το μπράβο είναι πολύ ακριβή λέξη»

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes και μίλησε για την επιτυχία της στη Βαρκελώνη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο του αθλητισμού.

Όσον αφορά για τα 31 χρόνια που πέρασαν από τη φράση «Για την Ελλάδα ρε γ@@το», δήλωσε: «Το συναίσθημα είναι μια συνέπεια, μια συνέχεια και μία ευθύνη. Τότε υπήρχε απαγορευτικό στη λέξη “μπορώ”, αυτό νομίζω βγάλαμε λίγο».

Και πρόσθεσε η Βούλα Πατουλίδου: «Ήταν απαγορευτικό τότε μια γυναίκα να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Πρώτα από όλα ήταν απαγορευτικό από την οικογένεια. Αν οι γονείς δεν ήταν του αθλητικού χώρου, ήταν χαμένος χρόνος, ήταν μια πολυτέλεια που οι εργαζόμενοι, αυτοί που είχαν δυσκολία στη καθημερινότητά τους δεν μπορούσαν να το κάνουν. Έλεγε ο πατέρας μου “εγώ τον γιο μου περίμενα και τελικά μου βγήκε η κόρη”. Έρχονταν γυμναστές και τους αμφισβητούσαν και τελικά βρέθηκα στη Βαρκελώνη. Ήταν δίπλα μου αλλά με πολλά ερωτηματικά, αλλά μετά ήταν ο άντρας μου».

Και πρόσθεσε: «Αν δεν είχα τον Δημήτρη να ενισχύει και να με αγαπά, δεν θα μπορούσα να προχωρήσω».

Και σε άλλο σημείο, τόνισε: «Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές. Το μπράβο είναι πολύ ακριβή λέξη. Αν το λέγαμε, το μπούλινγκ δεν θα το είχαμε. Θέλει γενναιοδωρία ψυχής για να πεις τον καλό λόγο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved