Media

Σόμμερ: Η ζωή με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, τα δυο παιδιά και η πρόταση για πρωινή εκπομπή!

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Σόμμερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes και μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητά του με την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα δυο παιδιά του, αλλά και την πρόταση που είχε για πρωινή εκπομπή.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν φτάνει το 24ωρο με τα παιδιά. Πολλές υποχρεώσεις, δρομολόγια, έχεις ευθύνες καταρχήν. Αν είσαι μόνος σου όλα καλά, τώρα έχεις ένα άγχος να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της οικογένειάς σου».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν ήμουν ποτέ ορκισμένος εργένης. Πάντα μου άρεσε πάρα πολύ η οικογένεια. Θεωρώ όμως ότι ο ίδιος πρέπει να είσαι έτοιμος να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην οικογένεια. Εγώ πιο νέος στον μήνα πάνω θα με έψαχναν. Το ότι είναι κούκλα η γυναίκα μου είναι ωραίο και είναι σημαντικό να σου αρέσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, το σημαντικόόμως είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει μαζί σου σε αυτές τις ανάγκες, να σε στηρίζει και να τη στηρίζεις και να φτιάξετε μαζί το καστράκι σας».

1686039370290-684238227-1685698989176-1945471-vaftsisi-korhs-papadaki-sommer-(15).jpg

Ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε γίνει για πρωινή εκπομπή: «Ήταν να κάνουμε κάτι μαζί με τη Βαλεντίνη κι έμεινε έγκυος πάνω στις συζητήσεις. Πρώτα από όλα τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Υπάρχουν τώρα συζητήσεις, αλλά έχουμε ένα μαγαζί και τρέχουμε.

Μου είχε γίνει πρόταση για το 5Χ5 αλλά ούτε ξέρω τι έχει γίνει με αυτό. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνω υποψήφιος με τον Νίκο Χαρδαλιά κι επειδή το έχω πάρει πολύ ζεστά, το μόνο μου μέλημα και προτεραιότητα είναι αυτό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved