Media

Κακοκαιρία Daniel: Ο άνθρωπος που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη - «Μείναμε 20 ώρες πάνω στο νεροχύτη»

Gossip-tv Team

Κακοκαιρία Daniel-Στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Mega μίλησε μία από τις κατοίκους του Πηλίου και συγκλόνισε περιγράφοντας τον απόλυτο εφιάλτη που βίωσε.

Η κακοκαιρία Daniel έχει σαρώσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις περιοχές της Καρδίτσας, της Λάρισας και του Βόλου να μετρούν τεράστιες πληγές. Τα σπίτι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς με τους κατοίκους να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασωθούν.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Μείναμε 20 ώρες, ανεβήκαμε πάνω στο νεροχύτη. Δεν υπήρχε κανένα άλλο σταθερό σημείο, όλα επιπλέουν. Αν κατεβαίναμε θα πνιγόμασταν. Πάνω από 20 ώρες μείναμε με τα παιδιά.

Βάλαμε δύο καρέκλες και πάλι ήμασταν βρεγμένοι μέχρι τη μέση. Περιμέναμε βοήθεια.

sok2.jpg

Κρατήθηκε ευτυχώς το δικό μου κινητό. Μόλις ξημέρωσε δεν κατάφερε το ελικόπτερο να έρθει να μας σώσει. Από το βράδυ που είχαμε εγκλωβιστεί μέχρι τις 5:00, ήρθε η ΕΜΑΚ με βάρκα.

Μας πήγε στο Δημαρχείο, μας φιλοξένησαν ένα βράδυ. Μπήκαμε με έναν εκσκαφέα με τα παιδιά και μας έφεραν με τα παιδιά σε ένα σημείο για να πάμε Καρδίτσα.

Δεν είχαμε γάλα ούτε για τα παιδιά. Με λόγια δεν μπορείς να το περιγράψεις. Έβλεπες ότι δεν θα ζήσεις. Το νερό ανέβαινε τόσο γρήγορα μέσα στο σπίτι που ένιωθες ότι θα πεθάνεις. Δεν ξέρω πώς άντεξαν τα δύο παιδιά μου πάνω στην αγκαλιά μου. Να κλαίνε, να πεινάνε. Περιμέναμε για βοήθεια και δεν ερχόταν».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved