Media

Άγριες Μέλισσες: To reunion των πρωταγωνιστών συγκινεί: «Γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον...»

Gossip-tv Team

Μπορεί να έχουν περάσει πλέον δύο χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, όμως οι περισσότεροι από τους συντελεστές παραμένουν δεμένοι και νιώθουν σαν να είναι μία μεγάλη οικογένεια. 

Σήμερα (10/9), σχεδόν στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της σειράς που έφερε μία νέα εποχή στον κόσμο της τηλεόρασης, και έγινε η αφορμή για να επενδύουν τα κανάλια στη μυθοπλασία, συναντήθηκαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για να τα πουν και να μοιραστούν στιγμές μαζί.

7010972

Εφόσον τα γυρίσματα έχουν προ πολλού τελειώσει και δεν περνάνε πλέον χρόνο μαζί και αφού όλοι έχουν αναλάβει ρόλους σε νέες παραγωγές, είπαν να κανονίσουν ένα reunion για να τα πουν και να μοιραστούν εμπειρίες από το καλοκαίρι που πέρασε, να συζητήσουν και να πουν ο ένας στον άλλον τα νέα του.

Μάλιστα η Μαρία Αντουλινάκη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέβασαν stories από τη συγκεκριμένη συνάντηση με τον τελευταίο να γράφει στην ανάρτησή του:

«Γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον και μπορούμε και χαμογελάμε».

Πάντως στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασαν είδαμε μεταξύ άλλων την Έλλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιάννη Κουκουράκη, τη Θεοφανία Παπαθωμά και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές. Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved