Media

Καλημέρα Ελλάδα: Μόνος στο πλατό ο Παπαδάκης-«Η Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ, ήταν δική της απόφαση»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε η εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα. Ήταν όμως μία διαφορετική έναρξη λόγω της βιβλικής καταστροφής στον Θεσσαλικό κάμπο από την κακοκαιρία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε μόνος του την πρώτη καλημέρα και λίγο αργότερα συνδέθηκε με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είναι στις πληγείσες περιοχές.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Σε αυτήν την τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους».

kalimera.jpg

Και η Μαρία Ανασταοπούλου ανέφερε: «Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved