Media

My Style Rocks: Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και άρχισαν οι πρώτες εντάσεις - Η αντίδραση της Καραβάτου!

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Πρεμιέρα είχε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ όμως τα κορίτσια έδειξαν να είναι έτοιμα για... όλα! 

Μάλιστα, την ώρα που έκανε την εμφάνισή της και την παρουσίασή της η Αμάντα η οποία φορούσε έναν φλοράλ πουκάμισο, ένα μπλε μονόχρωμο παντελόνι και animal print ζώνη ενώ κρατούσε πράσινη τσάντα, δέχτηκε χαμηλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της.

Όταν η Χριστίνα της έβαλε ένα ως βαθμολογία, η Κατερίνα Καραβάτου τής ζήτησε να δικαιολογήσει τον βαθμό της και τότε ήταν που ξεκίνησε ο... καβγάς. Οι δύο διαγωνιζόμενες άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, αρχικά ήρεμα και στη συνέχεια πιο έντονα με την ειρωνεία να είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου η οποία όπως πάντα ήταν θεατής σε όλα αυτά, έμεινε σαστισμένη να κοιτάει τι ακριβώς συνέβαινε μπροστά της ενώ αναφώνησε ένα «ώπα», εκφράζοντας έτσι την έκπληξή της για την ένταση ανάμεσά τους.

Είχε νιώσει άβολα όμως οι δύο διαγωνιζόμενες συνέχισαν να «τη λένε» η μία στην άλλη με την Αμάντα να δείχνει αρκετά ενοχλημένη.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved