Media

Ορέστης Χαλκιάς: «Έχω ακούσει διάφορα από συναδέλφους, έτυχε να με μάθει ο κόσμος από το Μaestro»

Gossip-tv Team

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τα νέα επεισόδια, τα σχόλια που έχει ακούσει και παραδέχεται στην κάμερα του Breakfast@Star ότι είναι τρελό ψώνιο.

Αρχικά ανέφερε: «Μου αρέσει που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, δίνω κι εγώ πίσω χαρά. Ελπίζω να δίνουμε μόνο χαρά, αυτή είναι η δουλειά μας»!

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα πρώτα 4 επεισόδια, τα 2 μάλιστα είναι τελείως έτοιμα και από άποψη μοντάζ. Δεν είναι ότι καθυστέρησαν τα γυρίσματα στους Παξούς αλλά επιλέχθηκε μία συγκεκριμένη περίοδος, γιατί περίμεναν να χαλαρώσει το νησί από τους τουρίστες. Λογικά τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάμε το δεύτερο μισό των γυρισμάτων».

xalkias.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα όποιες σκηνές είχαν να κάνουν με τη βία του Χαράλαμπου προς τον Σπύρο, όπως όταν τον βρήκα αιμόφυρτο στο δάσος να πλένεται σε μία βρύση, ήταν πολύ δύσκολες και σωματικά και ψυχικά».

Ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε: «Έχω ακούσει διάφορα για μένα χωρίς να με ξέρουν. Προφανώς δυσκολεύει κάποιους όταν κάποιος εμφανίζεται. Εγώ κάνω 12 χρόνια αυτή τη δουλειά, έτυχε να με μάθει ο κόσμος παραπάνω μέσα από το Maestro. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν με την αρνητική έννοια «ψώνιο». Εγώ είμαι τρελό ψώνιο, εννοείται, αλλά όχι απέναντι στους ανθρώπους. Πάντα λειτουργώ ομαδικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved