Media

Tom Hanks στο Πρωινό: «Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα»!

Gossip-tv Team

Οι MEΛISSES  έδωσαν συναυλία τους στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα αλλά και στηρίζοντας τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» και στη μοναδική αυτή συναυλία παρευρέθηκε ο Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson.

 

Μέσα από τη δική τους ματιά, οι MEΛISSES έπαιξαν μερικά από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων, φέρνοντας αναμνήσεις του παρελθόντος που συμβολίζουν την δύναμη της ομάδας αλλά και την έννοια του «μαζί».

Οι ΜΕΛΙSSES σύνδεσαν ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια σταθμούς των μουσικών συγκροτημάτων, από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τα «Ξύλινα Σπαθιά», ενώ παράλληλα έπαιξαν μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία.

TOM-kai-Rita.jpg

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Tom Hanks που ήταν στη συναυλία ήταν ευγενικός με τους φωτορεπόρτερ και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Πρωινού: «Είναι υπέροχα, δεν κάνει ποτέ κρύο στην Ελλάδα» και ανέφερε ότι σκοπεύει να βοηθήσει την Ελλάδα που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved