Media

My Style Rocks-Χαμός στο πλατό μεταξύ Αμάντας-Γεωργίας: «Μην παίρνεις αυτό το ύφος... θα τρελαθώ!»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Για ακόμα μία φορά η χαμηλή βαθμολογία κάποιων από τις παίκτριες έφερε θυμό και ένταση στο πλατό του ριάλιτι μόδας. 

Αυτή τη φορά η Γεωργία Μπαχούμη ήταν εκείνη που έδειξε το σημερινό της στυλ και πήρε μόλις δύο βαθμούς από την Αμάντα Μανωλάκου η οποία χρειάστηκε να δικαιολογήσει τη χαμηλή της βαθμολογία που φυσικά δεν άρεσε καθόλου στη συμπαίκτριά της.

Η Γεωργία υποστήριξε ότι με το συγκεκριμένο outfit της θα πήγαινε σε έκθεση ζωγραφικής όμως το χρυσό σακάκι της και τα επίσης χρυσά πέδιλά της χτύπησαν άσχημα στα μάτια της Αμάντας η οποία της είπε ότι της έβαλε δύο βαθμούς μόνο και μόνο λόγω του ότι αυτά τα δύο κομμάτια δεν ταιριάζουν καθόλου στην περίσταση.

Κάτι που βρήκε φυσικά απολύτως αντίθετη στην άποψή της την Γεωργία η οποία πέρασε στην... επίθεση λέγοντας πως δεν θα μπορούσε απόγευμα προς βράδυ να μην ντυθεί λίγο πιο επίσημα.

Το ύφος της Γεωργίας μάλιστα και η ειρωνεία της, ενόχλησαν την Αμάντα η οποία της είπε με εξίσου έντονο ύφος: ««Μην παίρνεις αυτό το ύφος... θα τρελαθώ!». Και κάπως έτσι άναψαν τα αίματα ανάμεσά τους. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved