Media

Στα παρασκήνια του Σασμού λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα-Τι δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη για τη νέα σεζόν

Gossip-tv Team

Γνωρίζοντας πως πλέον έρχεται ο επίλογος του Σασμού ο οποίος φέτος θα προβάλλεται για τρίτη σεζόν, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για την ωραία παρέα που έχουν δημιουργήσει με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στα γυρίσματα αλλά και για το πόσο θα της λείψει ο ρόλος που ερμηνεύει. 

«Έχουμε αγαπηθεί πολύ μεταξύ μας και με μερικούς ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι και ο γιος μου και τον βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση και συνέχισε λέγοντας:

«Επίσης, επειδή έχει να κάνει με την πατρίδα μου, ήδη η Καλλιόπη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου. Έλεγα ότι τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως η Καλλιόπη, μιλάω πιο πολύ κρητικά απ’ όσο πριν».

Και κατέληξε τονίζοντας: «Θα μου λείψει η Καλλιόπη πάρα πολύ και όλοι, όλη η παρέα».

Ο Μιχάλης Αεράκης, ή αν προτιμάτε «παπα-Μιχάλης» του Σασμού, είπε από την πλευρά του: «Ο παπα-Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που οφείλει και πρέπει να δέχεται στην πλάτη του όλα τα μυστικά του χωριού. Να εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να έχουμε αυτό το λεγόμενο happy end».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπαν οι δύο ηθοποιοί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved