Media

Καινούργιου: Το άγχος της πρεμιέρας, η σχέση με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη σήμερα και ο Μικρούτσικος

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, μόλις λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα και δεν έκρυψε ότι η φετινή έναρξη της σεζόν ήταν για την ίδια πιο αγχωτική από ό,τι άλλες χρονιές. 

Η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί: «Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε».

378981928_18387467137055557_6363795278533708857_n.jpg

Όπως τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, όλο το καλοκαίρι με όσα συνέβαιναν ήθελε να ακούσει την άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ αναφέρθηκε και στην ανασύνταξη της ομάδας της μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη και την προσθήκη του Χάρη Λεμπιδάκη. Συγκεκριμένα είπε: «Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται».

kainourgiou-sissy.jpg

Όσο για τις ανταγωνιστικές εκπομπές, η Κατερίνα Καινούργιου με ειλικρίνεια είπε: «Έχω δει μόνο την Σταματίνα Τσιμτσιλή που προηγείται από εμένα, αλλά θα τα δω όλα».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved