Media

Αντωνίου: Έτσι η Κοκκίδου του ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη Μουρμούρα- Το spoiler για τη σειρά

Gossip-tv Team

O Αντώνης Αντωνίου, o τηλεοπτικός Μηνάς από τη σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη Βουλίτσα, πώς του ανακοίνωσε η Ελένη Κοκκίδου ότι αποχωρεί από τη σειρά, αλλά μας έδωσε και ένα spoiler που δεν το περιμέναμε!

«Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας. Σαν ηθοποιοί το χαρήκαμε γιατί ήταν πραγματικά πολύ ωραίο και συγκινητικό. Μας άρεσε πάρα πολύ.» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο Αντώνης Αντωνίου: «Μου το είπε η ίδια η Ελένη Κοκκίδου ότι δεν θα είναι στη σειρά και δεν ήθελε να το μάθω από αλλού. Μου είπε ότι είχε άλλες βλέψεις και ήθελε να ακολουθήσει τα όνειρά της. Της είπα ότι αυτό είναι ιερό πράγμα και ότι ο καθένας ακολουθεί τα όνειρά του».

antoniou333.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για τις φήμες περί κακών σχέσεων με την Ελένη Κοκκίδου και απάντησε: «Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα ρουτίνα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές διαφωνίας, κάποιας έντασης, αλλά αυτό σε επαγγελματικά και συναδελφικά πλαίσια».

antoniou.jpg

Η Βουλίτσα θα εμφανίζεται ως πνεύμα στο σπίτι και ο Αντώνης Αντωνίου αναφέρθηκε και στην είσοδο της Μαρίας Κατσανδρή: «Στην αρχή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γιατί με συμπαθεί αλλά είμαι αφοσιωμένος στη μνήμη της Βούλας. Υπάρχει μια προσπάθεια προσέγγισης αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί.

Επειδή έρχεται συνέχεια γίνεται συνήθεια. Όταν παύει να έρχεται βάση ενός σχεδίου, αρχίζει να με ενδιαφέρει.

antoniou3.jpg

Τις στάχτες της Βουλίτσας τις σκορπίσαμε σε έναν καταρράκτη. Θα το δούμε με έναν περίεργο τρόπο που ταυτόχρονα έχει πολλή πλάκα όσο τραγικό και αν είναι.

Στον Μηνά έχω λατρέψει το χιούμορ, έχει μια φιλοσοφική ματιά στη ζωή. Διαφωνούμε στην υπομονή του, εγώ δεν είμαι έτσι».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved