Media

My Style Rocks: Η Χριστίνα καταγγέλλει «κλίκες» & ο Σκουλός «τα πήρε» με το «σηκωμένο φρύδι»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: H Χριστίνα Μπίτα τα έβαλε με όλους και όλα όταν είδε το outfit που επέλεξε η Γεωργία για τη σημερινή εκπομπή ενώ ο Σκουλός θύμωσε με τις αντιδράσεις της λόγω των σχολίων του. 

Η Χριστίνα έβαλε 2 ως βαθμό στη νεαρή κοπέλα καθώς δεν της άρεσε καθόλου το λευκό παντελόνι με τα σιέλ παπούτσια που φορούσε όμως εκείνη αντέδρασε και ζήτησε τα... ρέστα.

Κάπως εκτροχιάστηκε η κουβέντα όταν η Χριστίνα μίλησε για κλίκες ανάμεσα στα κορίτσια, κατηγορώντας τη Διονυσία ότι της έβαλε μεγάλη βαθμολογία γιατί το έχει συμφωνήσει με τη Γεωργία.

Φυσικά οι κατηγορίες της βρήκαν τη σθεναρή αντίδραση τόσο της Διονυσίας όσο και της Γεωργίας οι οποίες δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν και άρχισαν να καταφέρονται με ειρωνεία εναντίον της Χριστίνας.

Δείτε τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο παίκτριες στο παρακάτω βίντεο:

Η ένταση όμως είχε και συνέχεια όταν η Γεωργία έπεσε στα... χέρια του Δημήτρη Σκουλού ο οποίος ενοχλήθηκε με τη συμπεριφορά της.

«Σηκωμένο φρύδι όχι σε μένα» της είπα, με τη Γεωργία να προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει τους τόνους, φτάνοντας στο σημείο να του πει πως δεν το κάνει επίτηδες και αν το κάνει και τον ενοχλεί να της το λέει για να το σταματάει.
Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved