Media

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η πρόταση για το I m a Celebrity, το unfollow Δαλάκα-Κατσούλη

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε τόσο στο νέο παιχνίδι που ξεκινάει, το I'm a Celebrity get me out of here, όσο και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με πρώην συμπαίκτες του από το Survivor All Star

«Ναι, μου έκαναν πρόταση για το I' m a Celebrity, get me out of here, αλλά με βρίσκουν ένα ταλαιπωρημένο παιδί που τρέχω με τόσες υποχρεώσεις. Δεν θα έλεγα όχι απλά τη χρονική αυτή στιγμή είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμά μου που πραγματικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ ότι θα είμαι ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τρίτη φορά.

Να κάνω λίγο διακοπή θα έλεγα» είπε αρχικά ο επιχειρηματίας και συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε συζητήσει για χρήματα, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις κατσαρίδες και τα φίδια».

asimakopoulos.jpg

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επίσης σχολίασε: «Θα είναι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα γιατί είναι ακραίο και να μην αρέσει».

Ο γνωστός επιχειρηματίας επίσης αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τον Νίκο Μπάρτζη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τριαντάφυλλο λέγοντας πως του άρεσε πολύ ως παρουσιαστής. Όσο για το unfollow που του έκαναν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω του όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved