Media

Κωνσταντινίδης-Η σχέση με την Καινούργιου, η Μελέτη και η ατάκα για Σκορδά: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω»

Gossip-tv Team

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time και εκείνος μίλησε για όλες τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάστηκε. 

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος είπε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια: «Βεβαίως και μιλήσαμε με την Κατερίνα Καινούργιου, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση».

Σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό στις πρωινές εκπομπές, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα πολύς… αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε. Ξέρω ότι τον πρώτο μήνα δεν κοιτάς τα νούμερα τηλεθέασης. Κατά τα τέλη Οκτωβρίου με χαρά να συζητήσουμε για τα νούμερα τηλεθέασης και της δικής μας εκπομπής και των άλλων εκπομπών. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα εξαιρετικό τυπάκι που θα έκανα παρέα και εκτός δουλειάς. Δίνει πάρα πολύ χρόνο στον αέρα, δεν έχει κόμπλεξ…».

Τέλος για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και τις δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για εκείνη, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:

«Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όσοι άνθρωποι εκτίθενται, δέχονται κριτική. Εγώ κριτική θα συνεχίσω να κάνω και νομίζω ότι την κάνω πάντα καλοπροαίρετα, δεν έχω εμμονές με κανέναν… Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς. Με τη Φαίη μια χαρά έχουμε συνεργαστεί».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved