Media

Μπακοδήμου: ««Τα αγόρια μου είναι άντρες, είναι 23 και 22. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά»

Gossip-tv Team

H Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην εκπομπή Μαμά-δες που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή από την ΕΡΤ1 και προβλήθηκε στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Τα αγόρια είναι άντρες, είναι 23 και 22. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά, μου αρέσει, απλά δεν θα ήθελα να γίνουν γονείς πολύ νέοι. Να έχουν χορτάσει τη ζωή τους, να έχουν γεμίσει από εμπειρίες… Το να γίνει γονιός σημαίνει ότι αφοσιώνεσαι σε κάτι και αφήνεις πίσω πολλά πράγματα.»!

bacodimou-(3).jpg

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές προσπαθώ να θυμηθώ πώς ήταν τα βράδια που είχαμε τους κολικούς και την επόμενη μέρα είχαμε πρωινό, που έπρεπε να ξυπνήσω είτε να τους δώσω να φάνε… Θυμάμαι μόνο ότι κάθε φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, νόμιζα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Ότι θα ζω μια κατάσταση πίεσης και έπρεπε να ανταποκρίνομαι ανά πάσα στιγμή. Αλλά όλα πέρασαν, όλα πήραν έναν ωραίο δρόμο».

1676114138397-818042410-bacodimou-(2).jpg

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν είχα ποτέ περίοδο που να μη δουλεύω και να είμαι συνέχεια με τα παιδιά μου, μόνο τα καλοκαίρια. Παλαιότερα στην τηλεόραση τα καλοκαίρια ήταν πιο μεγάλα, οι εκπομπές τελείωναν νωρίτερα, άρχιζαν αργότερα, ήταν πιο μεγάλα τα καλοκαίρια και τα χαιρόμουν πάρα πολύ. Μου άρεσε πάρα πολύ να πηγαίνω μόνη μου με τα παιδιά κάπου. Με βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved