Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αγαπημένο θέμα της στο Shopping Star & πόσο αυστηρή με τις παίκτριες είναι

Gossip-tv Team

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα με το Shopping Star και μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις της αλλά και τη συνεργασία της με τη νέα αυτή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Η Ηλιάνα ενθουσιασμένη για τη νέα αυτή τηλεοπτική αρχή της, είπε στην κάμερα του Breakfast@Star αρχικά: «Το αγαπημένο θέμα τα πεθερικά, τώρα έχω και τους πρώην, γιατί όταν έχει θέμα με πρώην, τρελαίνονται, το ζητάνε, τους αρέσει».

iliana.jpg

Πόσο αυστηρή είναι όμως με τις παίκτριες; Η ίδια αποκάλυψε: «Με τις βαθμολογίες πιστεύω είμαι αντικειμενική, επειδή είναι διαγωνισμός δεν μπορώ να είμαι πολύ ελαστική.

Η βαθμολογία κόβεται όταν η παίκτρια δεν προλάβει να κάνει όλα αυτά που πρέπει, από εκεί και πέρα εξετάζουμε όλα τα concept και αν το έχει εκτελέσει τέλεια θα πάρει καλή βαθμολογία».

Όσο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες, η Ηλιάνα είπε με χαρά: «Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία, τώρα αρχίζουμε να γνωριζόμαστε και να δενόμαστε. Έχω βρει εδώ πέρα μια έτοιμη παρέα φανταστική και περνάμε πολύ ωραία. Οι ευχές μου για την σεζόν είναι να είμαστε ήρεμοι, χαρούμενοι, γιατί έχουμε ξεκινήσει κάπως σκληρά, χαλαρώστε λίγο και δείτε Shopping Star».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved