Media

Ακόμα δεν είδες τίποτα: H Θεοδωρίδου εισέβαλε στο πλατό και ο Τσουρός έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Gossip-tv Team

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Ο Κώστας Τσουρός έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε την καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου να εισβάλλει στο πλατό της νέας εκπομπής του Mega που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κάθε Σαββατοκύριακο. 

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα το καλοκαίρι πέρασαν και λίγες μέρες διακοπών μαζί στη Σκιάθο, ιδιαίτερη πατρίδα του Κώστα Τσουρού. Συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους ο θεατρικός επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης ο οποίος είναι κολλητός φίλος και των δύο.

Η Νατάσα λοιπόν μπήκε ξαφνικά στο πλατό και έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Κώστα Τσουρό θέλοντας να του ευχηθεί τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν.

akoma-den-eides-tipota-theodoridou.jpg

Μάλιστα έσπευσε να αγκαλιάσει και τον Πάνο Κατσαρίδη και εννοείται να χαιρετήσει και τους υπόλοιπους του πάνελ, τονίζοντας πως πλέον βρήκε πού θα περνάει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακού ης.

Φυσικά, αυτή η ξαφνική «εισβολή» ήταν μία πολύ ευχάριστη νότα για την εκπομπή που σήμερα έκανε πρεμιέρα και φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved