Media

Κώστας Τσουρός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα - «Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη ρεπόρτερ Νόρα Καούρη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Τσουρός αμέσως μετά από την πρεμιέρα της εκπομπής του στο Mega.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πρεμιέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τα συναισθήματα που του δημιούργησε το νέο του εγχείρημα στην τηλεόραση.

«Πέρασε τώρα, μια χαρά. Στην αρχή φάνηκε νομίζω ότι είχα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά-σιγά το βρήκα. Ήρθε η ώρα να επιτελέσω και τον ρόλο του παρουσιαστή. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, τώρα το κάνω και από αυτόν τον ρόλο», αναφέρει ο Κώστας Τσουρός.

tsouros.jpg

Για τις ευχές που αντάλλαξαν με τη Ναταλία Γερμανού, είπε: «Δεν τη θεωρώ καθόλου αντίπαλό μου. Προσπαθεί ο καθένας να κάνει το καλύτερο για την εκπομπή του. Με τη Ναταλία η σχέση μας δεν αλλάζει, πηγαίνουμε παράλληλα. Με αγχώνει περισσότερο να είναι αξιοπρεπές και καλό το αποτέλεσμα».

«Και η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες κριτήριό μου ήταν να μην υπάρχει καθόλου τοξικότητα. Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα κι εγώ ήθελα να το αποφύγω αυτό. Όλοι έχουμε βιώσει και τοξικότητα και τα «κακά παιδιά» του χώρου. Το καλό είναι εμείς να ξέρουμε ότι δεν δημιουργούμε τέτοια θέματα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved