Media

Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα – «Νιώθω άσχημα…»!

Gossip-tv Team

Ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον ρώτησε για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μιλάμε στον δρόμο, το ξέρετε από πέρυσι. Δεν είναι ευγενικό για τους τηλεθεατές. Καλή σεζόν».

Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω και επέμεινε και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ενώ προχωρούσε: «Νιώθω πολύ άσχημα! Να είστε καλά παιδιά»!

Liagas-Ouggarezos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στις 21 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας είχε πετάξει τις μπηχτές του στο Πρωινό για έναν πρώην συνεργάτη του: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου. Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» και όλοι θεώρησαν ότι είναι ο Δημήτρης, ο οποίος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Myradio πέταξε και εκείνος τις σπόντες του

Δείτε την αντίδραση του Δημήτρη όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Λιάγκα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved