Media

Απίστευτη ένταση στην Ελένη - «Θα με αφήσεις να μιλήσω;»

Gossip-tv Team

Χαμός στην Ελένη με τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρεμιέρα του Fame Story

O Ανδρέας να σας θυμίσουμε ότι είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Ο Light είναι η καλύτερη έκπληξη για μένα, γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω και αυτό το απέδειξε χθες. Απλώς έκανε δύο ολισθήματα»...

«Το πρώτο λάθος ήταν η ιστορία με τον Μαραβέγια, που είπε ότι δεν γνωρίζει το τραγούδι «Πιο χαμηλά Λόλα». Οφείλει να το ξέρει ως κριτική επιτροπή, το χαρακτήρισε boring. Είναι μακριά νυχτωμένος με αυτή τη λογική. Δεν λέει να ανοίξει τα μάτια του ενώ θέλει να κριτικάρει τα πάντα».

«Το δεύτερο φάουλ ήταν που είπε σε ένα παιδί για τον Παντελή Παντελίδη ότι τον μιμείται και ότι κάτι τέτοιο δεν τον αφορά, ενώ σε έναν άλλο που για ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού είπε: όλο το καλοκαίρι ήμουν με τον Κωνσταντίνο, τον έχω ακούσει πώς το τραγουδάει και εσύ απέχεις από αυτόν. Τελικά, ρε μάγκα, να μοιάζει με το πρότυπο ή να μη μοιάζει; Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν γίνεται».

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Έχει τεράστια γνώση ο Ανδρέας, μπορεί σε κάποια πράγματα να μη συμφωνείς, κάποια άλλα να μην τα έχεις πάρει χαμπάρι γιατί τώρα ξεκίνησε, αλλά σε προβληματίζει και λες… τα είπε ο Ανδρέας…».

ouggarezos.jpg

Και κάποια στιγμή πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είπε «Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει καμία ακαδημία, καμία πραγματική ακαδημία, είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα… δεν είναι ο ρόλος του καθηγητή»! Με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να λέει «εντάξει τώρα και εσύ το αποδομείς…»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που είχε αντίθετη άποψη από τον Δημήτρη τον διέκοπτε συνέχεια και εκείνος έγινε έξω φρενών και της είπε σε έντονο ύφος: «Θα με αφήσεις να μιλήσω; Θα με αφήσεις να τελειώσω;

foureira.jpg

Δείτε πως τελείωσε η ένταση ανάμεσα στους δυο συνεργάτες της Ελένης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved