Media

Ζαμπέτογλου σε Τσαλίκη: «Αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα» - Η αμηχανία της ηθοποιού on air

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2/10 η Ναταλία Τσαλίκη. Η ηθοποιός μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακές κριτικές και τη σχέση που αναπτύσσουμε με τον εαυτό και τους γύρω μας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε ένα κοπλιμέντο στην καλεσμένη της, λέγοντας: «Μπορώ να πω κάτι, γιατί μου έρχεται αυθόρμητα και θα σκάσω αν δεν το πω; Πόσο βαθιά όμορφη είσαι; Είσαι τόσο αληθινά όμορφη, που δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Βλέπει κάποιος τα μάτια σου και είναι σαν να βλέπει και από πίσω».

«Σε ευχαριστώ πολύ! Με φέρνεις σε αμηχανία αλλά σε ευχαριστώ. Εμένα μου αρέσει πολύ να λέω καλές κουβέντες, δεν τις λέμε εύκολα», απάντησε η Ναταλία Τσαλίκη.

«Αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα», ανταπάντησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

TSALIKH2.jpg

«Όσο πιο καλός είσαι με τον εαυτό σου, με την έννοια της φροντίδας και της κατανόησης, τόσο πιο πολύ θα δεις μετά τον άλλο με τον ίδιο τρόπο. Όταν αισθάνεσαι άσχημα στο πετσί σου, μετά αυτό θα βγει αμέσως στον πρώτο τυχόντα. Θα βγάλεις βία, θυμό, γιατί εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Δεν ασχολούμαι πια με την κακή κριτική. Δεν μένω σε αυτό, με ενδιαφέρει το κοινό πιο πολύ, τι αισθάνεται και πώς το επικοινωνεί», τόνισε η Ναταλία Τσαλίκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved