Media

Τα δάκρυα της Δανάης Λουκάκη: «Δεν μπορώ να δω το Ναυάγιο, γιατί ο προπάππος μου πνίγηκε»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Λουκάκη στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 όταν αναφέρθηκε στον προπάππο της που όπως αποκάλυψε πνίγηκε στο ναυάγιο της Φαλκονέρας, ιστορία που πραγματεύεται η σειρά Το Ναυάγιο όπου πρωταγωνιστεί.  

«Tο Ναυάγιο σκεφτόταν να το κάνει η JK Production, ο παραγωγός μας και σκεφτόμουν τι θα είχε γίνει εάν μου είχαν προτείνει να είμαι σε αυτή τη σειρά. Το συζήτησα με τον κ. Καραγιάννη γιατί του είπα πως εγώ το Ναυάγιο δεν μπορώ να το δω γιατί έχουμε χάσει τον παππού μου στο ναυάγιο αυτό στη Φαλκονέρα. Ήταν από τους αγνοούμενους που δεν βρέθηκε ποτέ η σωρός του μιας και βρέθηκαν μόνο 25 σωροί» είπε αρχικά.

loukaki-2.jpg

«Αυτό το κουβαλάμε… Ήταν ο πατέρας της γιαγιάς μου και η γιαγιά μου είναι εν ζωή. Η γιαγιά μου σας βλέπει κάθε μέρα και σας αγαπάει πολύ. Τώρα συγκινήθηκα…» πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η γιαγιά μου είναι 84 ετών αυτή τη στιγμή και είναι συγγενής θύματος, είναι η κόρη του. Και ο προπάππους μου πνίγηκε 52 ετών.

Η μαμά μου είχε γεννηθεί Μάιο του ’66, δεν είχε δει το εγγόνι του και ανέβαινε στην Αθήνα για να τη δει. Ήταν υποδηματοποιός και ανέβαινε για να κάνει αγορές για το μαγαζί του. Στις 8 Δεκεμβρίου του ’66 έγινε αυτό το ναυάγιο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved