Media

H Φάρμα: Σοκ με τον τραυματισμό της Νάσιας - Χτύπησε παλεύοντας για την παραμονή της

Gossip-tv Team

H Φάρμα: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τον τραυματισμό της Νάσιας

Η παίκτρια τραυματίστηκε παλεύοντας για την παραμονή της στη φάρμα. Οι παίκτες πάγωσαν αντικρύζοντας το ατύχημα που είχε στο χέρι ενώ εκείνη ψύχραιμη περίμενε την ομάδα των διασωστών για να περιποιηθούν το τραύμα της.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-5102023-110539-mm.jpg

Προηγουμένως πρώτος μονομάχος ανακηρύχθηκε ο Άγγελος Σουλιώτης, αλλά λόγω του θέματος με τον ώμο του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Νίκος Παρλαντζάς κλήθηκε να ορίσει νέο μονομάχο και κατέληξε στην Πηνελόπη Ορφανουδάκη, η οποία δεν φάνηκε να συμφωνεί με αυτή την επιλογή. Η ίδια με τη σειρά της όρισε ως δεύτερο μονομάχο τη Νάσια Ευαγγελάτου, καθώς ένιωσε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-5102023-110459-mm.jpg

Η ημέρα της Μονομαχίας Αποχώρησης ξεκίνησε με συζητήσεις γύρω από φαγητά που κάηκαν και φαγητά που λείπουν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο μονομάχους, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τη διαμονή στα δεντρόσπιτα. Η Νάσια αισθάνεται ότι έχει τη στήριξη των συμπαικτών της, ενώ η Πηνελόπη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να συζητήσει με την ομάδα της. Οι δύο μονομάχοι διαβάζουν το «μενού» των δοκιμασιών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved