Media

Λιάγκας για Αλεξάνδρου: «Πήρε θεούς και δαίμονες γνωστούς δικούς μου, να μου μεταφέρουν…»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την καταγγελία του Χρήστου Κούτρα κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου, επειδή τον απείλησε αφού ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του πριν τη βάφτιση, έκανε μία αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κάποια στιγμή -εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Αλεξάνδρου- είχαμε μεταφέρει από αυτήν την εκπομπή πριν από 3 χρόνια όταν και η Φαίη εδώ μαζί, ένα ρεπορτάζ που αφορούσε έναν παρουσιαστή που είχε εμπλακεί το όνομά του σε μια υπόθεση revenge porn, χωρίς να πούμε το όνομα και είχαμε βάλει μια σκιά. Ένα πραγματικό γεγονός, έχει συμβεί, είναι παρουσιαστής και εξαιρετικό παιδί, δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει, είχε εμπλακεί το όνομά του, τον βλέπετε στην τηλεόραση. Δεν είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.»!

touni-alexandrou-(2).jpg

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Πήρε θεούς και δαίμονες γνωστούς δικούς μου, να μου μεταφέρουν… πες στον Λιάγκα και ο Λιάγκας και το ένα και το άλλο. Γενικότερα, έχω την αίσθηση ότι ο Αλεξάνδρου έχει ένα θέμα, είναι λίγο ευερέθιστος και ευέξαπτος. Δεν ήταν γι’ αυτόν και δεν είπαμε ποτέ το όνομά του».

Και κατέληξε: «Ο γάμος πολλές φορές αλλάζει τους ανθρώπους. Πολλές φορές η κρεβατομουρμούρα είναι κακό πράγμα»!

Δείτε το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved