Media

Αποκαλυπτικός ο Ίμβριος: «Έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της»

Gossip-tv Team

O Πέτρος Ίμβριος με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί προέβη σε αποκαλύψεις, ανέφερε τα δημοσιεύματα που τον ενοχλούσαν, ενώ δεν δίστασε να πει ότι τα είχε με γνωστή κυρία και δεν μαθεύτηκε ποτέ!

Αρχικά ανέφερε: «Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισα στην πορεία μου ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου πριν από 1μιση χρόνο. Εγώ έπρεπε κανονικά από Δευτέρα ως Παρασκευή να είμαι στο μαγαζί που ήμουν»!

Και πρόσθεσε: «Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε: θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης; Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα, εγώ πλήττω και μόνο που το ακούω».

imvrios.jpg

Πέτρος Ίμβριος

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρωτούσα: στο τζάκι τα πετάς; Και μου έλεγε: μου τα ζητάει ο κόσμος».

Και παραδέχθηκε ο τραγουδιστής: «Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν γνωστός ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved