Media

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έκανε πρόβα το φέρετρό της, είχε έρθει και το είχε δει»

Gossip-tv Team

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν είχε διαλέξει μόνο το φόρεμά της για το τελευταίο της ταξίδι, αλλά είχε επιλέξει η ίδια το φέρετρό της.

Η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», επικοινώνησε με το γραφείο τελετών και όπως αποκαλύφθηκε: «Πιστεύω ότι αύριο (11/10) θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Ναι έκανε πρόβα το φέρετρό της, είχε έρθει και το είχε δει. Ήταν αρκετά ευχαριστημένη και για αυτό το διάλεξε. Είναι ένα φυσιολογικό φέρετρο μόνο που είναι λευκό. Δεν τον φοβόταν τον θάνατο».

mairi-xronopoulou4.jpg

Και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, Σπύρος Σιγούρος, τόνισε: «Έχει πληρώσει το φέρετρό της. Την καύση δεν την έχει πληρώσει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Έχει πάρει το πράσινο φως από το νοσοκομείο. Αν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί θα φανεί και πότε θα γίνει η τελετή της καύσης».

Ο Αλκίνοος Μπούνιας με τη σειρά του είπε: «Ειπώθηκαν ότι η Μαίρη ότι δεν της άρεσε ότι το τέλος της δεν το ήθελε να γίνει φασαριόζικο. Ήθελε κάτι πριβέ και αρκετά χαρούμενο. Εγώ ό,τι είχα να προτείνω, τα πρότεινα την Κυριακή. Τους είπα ότι θα βγω και θα πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου που κυκλοφορεί ότι δεν είχε χρήματα.

a0673fb2-xronopoulou-(5).webp

Τους είπα επίσης μη δω κάποια πρόσωπα που ήξερα ότι δεν… Και αναρωτιέμαι και κάτι άλλο. Όλα αυτά πού θα πάνε; Είχε συλλογή με παλιές εικόνες. Είχε δίσκους και cd. Αυτά πού θα πάνε; Στο ”Χαμόγελο του παιδιού”; Εμένα η Μαίρη μου είχε πει αλλά δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπάρχει με το ”Χαμόγελο του παιδιού”».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved