Media

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς στους Παξούς - Γιατί καθυστέρησαν;

Gossip-tv Team

Maestro: Ξεκίνησαν κάποια γυρίσματα στην αρχή του καλοκαιριού, σταμάτησαν και ύστερα υπήρξαν πολλοί αντικειμενικοί λόγοι που δεν επέτρεπαν στους συντελεστές να συνεχίσουν τη δουλειά τους στο νησί. 

σύμφωνα με το Πρωινό ΣουΣου, οι κυριότεροι λόγοι είχαν να κάνουν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου στους Παξούς όπου ο κόσμος ήταν ασυνήθιστα πολύς. Επιπλέον, όταν αποφάσισαν οι συντελεστές να συνεχίσουν τα γυρίσματα στις αρχές του Φθινοπώρου, ήρθαν οι κακές καιρικές συνθήκες για να καθυστερήσουν ακόμα παραπάνω τα σχέδιά τους.

undefined

Έτσι, έφτασε Οκτώβριος για να πει ο σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης «Πάμε» ώστε να γυριστούν τα 8 επεισόδια του δεύτερου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα των 4 πρώτων επεισοδίων του β' κύκλου όμως δεν είναι σίγουρο το πότε θα προβληθεί τελικά κάποιο νέο επεισόδιο της σειράς Maestro.

maestro.jpg

Ο προγραμματισμός για την προβολή του β' κύκλου της σειράς όλο και απομακρύνεται ως σενάριο με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να το δούμε από του χρόνου στους δέκτες μας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved