Media

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω κι άλλες που…»

Gossip-tv Team

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για τη σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, αλλά και την καθημερινότητά της με τον Δημήτρη και την κορούλα τους.

Η ηθοποιός είπε αρχικά στο Breakfast@Star: «Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μια κακή εμπειρία και μια πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας».

9942_ANA_MPEZAN_XRISTINA_PAPA.jpg

Για τις σχέσεις με την πεθερά της, τόνισε: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση».

202203081203150.4885_XRISTINA_PAPA_ANA_MPEZAN_532022.jpg

Όσον αφορά την επιλόχειο κατάθλιψη: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσω της επιλοχείου μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved