Media

Η εξομολόγηση της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Είναι το πιο δύσκολο που μου έχει συμβεί στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Με εξομολογητική διάθεση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Όλα για τη ζωή μας η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας για τη βία και την παραβατικότητα στα παιδιά, μιας και έχει και η ίδια έναν γιο στην εφηβεία. 

Η γνωστής δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με τον γιο της με την ίδια να τονίζει πως θεωρεί ότι είναι ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στα τελευταία χρόνια.

grammeli.jpg

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει την συνύπαρξή της με τον έφηβο γιο της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι το πιο δύσκολο που μου έχει συμβεί στη ζωή μου, η εφηβεία του παιδιού μου. Δεν αλλάζουν τα παιδιά αλλά ο κόσμος. Είχα μία δύσκολη εφηβεία. Βλέπω πάρα πολλά ή ακούω για περιστατικά βίας και σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που τσακώνονται».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δίνουν ραντεβού για να τσακωθούν και σαν να πρέπει στη «μονομαχία» ο ένας να «πέσει» κάτω. Ποτέ, όταν είναι το παιδί μου εκτός σπιτιού δεν κοιμάμαι. Είμαστε alert συνέχεια.

Τον πηγαίνω και τον φέρνω από το σημείο που πάει βόλτα. Δεν έχει συμβεί κάτι στο παιδί μου. Του έχω πει να μην εμπλέκεται, να φεύγει».

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved