Media

H καταγγελία του Μάνεση: «Δεν έκανα τα χατίρια ενός Δημάρχου & με έκανε ρόμπα στα social media»

Gossip-tv Team

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του, σήμερα (15/10) προέβη σε μία αποκάλυψη που μάλλον με... καταγγελία έμοιαζε. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε σε δυο περιστατικά που του έχουν συμβεί, κατά τα οποία ουσιαστικά έπεσε θύμα σε απάτες που κάποιοι είχαν στήσει εις βάρος του την εποχή που γύριζε και παρουσίαζε την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα», γυρίζοντας όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης είπε: «Θα πω δύο ενοχλητικά περιστατικά χωρίς να πω περιοχές. Έρχεται ένας καταπληκτικός σύλλογος ντόπιων και μου λένε: κύριε Μάνεση, θέλουμε να έρθετε το βράδυ να κάνουμε ένα γλέντι να σας τιμήσουμε. Αν και ήμασταν πτώματα από την κούραση, λέω ας πάμε...

Πηγαίνουμε και τι παιχνίδι μου έχουν στήσει: έχουν βγάλει αφίσες και εισιτήρια, «μαζί μας ο Νίκος Μάνεσης», κανονικά εισιτήρια διάτρητα από την εφορία. Μπαίνω μέσα, ο κόσμος πληρώνει λεφτά και με το που το παίρνω χαμπάρι τους λέω: τι είναι αυτά ρε παιδιά; Έφυγα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Τα μεγαλύτερα προβλήματα στο «60 Λεπτά Ελλάδα» ήταν οι τοπικοί παράγοντες. Έχω πάει σε ένα μέρος και με κυνηγάει ο Δήμαρχος όπου πάω από πίσω. Εμείς πηγαίναμε με λεφτά του Κοντομηνά, γιατί αν αναλάβουν να σε πληρώσουν οι Δήμοι, μετά γίνεσαι υπηρέτης τους... Εμένα με έκανε ρόμπα στα social media ο δήμαρχος σε ένα νησί, επειδή δεν είχα δείξει την παιδική χαρά που είχε φτιάξει για να επανεκλεγεί».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved