Media

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Μας πιάνεις στο στόμα σου για να...»

Gossip-tv Team

Το παράπονό της θέλησε να εκφράσει η Γεωργία στο επεισόδιο του My Style Rocks που προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/10.

Η ίδια μίλησε σχετικά με όσα έχει ακούσει μέχρι στιγμής για τις στυλιστικές της επιλογές, ρίχνοντας το μπαλάκι στην κριτική επιτροπή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν δίστασε να της απαντήσει σε όσα ειπώθηκαν.

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχει αρκετό ενδιαφέρον ο τρόπος που έχεις φορέσει αυτά τα κομμάτια. Έχεις βάλει ένα παντελόνι που σε κολακεύει, ένα άτονο πουκάμισο που το έχεις φωτίσει. Μου αρέσει η παρουσία του μαύρου σε αυτή την εικόνα. Είμαστε σε ένα πολύ basic ύφος».

Γεωργία: «Όταν πάω να φέρω κάτι μου λέτε να φέρω κάτι αρμονικό και σωστό. Πάντα βάζω την πινελιά μου. Όταν τη βάζω συνήθως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπε η Χριστίνα. Δεν θεωρώ ότι μένω στάσιμη».

my3.jpg

Στέλιος Κουδουνάρης: «Πάντα με εντυπωσιάζει σε σένα όλες αυτές τις εβδομάδες, όταν θες κάτι να δικαιολογήσεις λες “Είπατε εσείς, είπε ο κ. Σκουλός”. Και από αυτά που έχουμε πει, έχουμε πει κάτι άλλο για κάτι άλλο. Και μας πιάνεις στο στόμα σου για να χτίσεις ένα τοίχος προστασίας σου. Δεν σου είπαμε να το πας basic ή να αλλάξεις χαρακτήρα. Αν έχεις καταλάβει αυτό έχεις πρόβλημα. Ωραίο look, πολύ σωστά όλα αλλά όχι η Γεωργία που μας έχει δείξει ότι κάνει μια υπερβολή. Θέλω την υπερβολή της Γεωργίας αλλά όχι να είναι άκυρη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved