Media

Σέρφας: «Στη Ξυγκόρου με συγκίνησε ότι πριν κάνουμε ερωτική σκηνή είπε "Θες να κάνουμε μία αγκαλιά"»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σέρφας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται για τον ρόλο του στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» ως Γρηγόρης, ο αγαπημένος της Ιουλίας. 

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τους συνεργάτες του, όπως για τον Ηλία Μελέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν και είπε για εκείνον: «Τον Μελέτη Ηλία τον αγαπώ πολύ, είναι πολύ καλός φίλος πλέον» ενώ τόνισε πως εκείνο που λάτρεψε στην συμπρωταγωνίστριά του, την Ευγενία Ξυγκόρου που υποδύεται την Ιουλία, ήταν ότι θέλησε να τον αγκαλιάσει πριν γυρίσουν μία ερωτική σκηνή τους όπως απαιτούσε το σενάριο.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_1.jpg

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον κόσμο, ο νεαρός ηθοποιός είπε ότι είναι πολύ καλοί όλοι όσοι τον αναγνωρίζουν, μαζί του.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κλοπής μαζί με τη μητέρα του ενώ βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο σπίτι ενώ τόνισε ότι η μητέρα του είναι ο πιο κοντινός του άνθρωπος.

D.-Serfas.jpg

Επίσης, ο Δημήτρης Σέρφας τόνισε ότι αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα ήθελε να γίνει σεφ με την καρμπονάρα του να είναι μία από τις σπεσιαλιτέ του αφού οι φίλοι του τού ζητούν συνεχώς να τη μαγειρεύει.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved