Media

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Περιγράφει το πιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού - Το σοκ που έπαθε

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «I love Σου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού που έχει λάβει.

Όσα αποκάλυψε:

«Μέρα με τη μέρα νομίζω ότι την συνηθίζεις την αναγνωρισιμότητα γιατί ξέρεις ότι η προαίρεση του κόσμου είναι καλή. Ξέρεις ότι υπάρχει αγάπη και θαυμασμός από πίσω. Βέβαια και μου έχει τύχει και ακραίο περιστατικό, όλα τυχαίνουν, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Το έχω ξαναπεί, ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά ήταν όταν ήμασταν βράδυ έξω και περπατούσαμε στον δρόμο, ούτε καν εδώ στην Αθήνα, και ήρθε μια γυναίκα από πίσω και με άρπαξε! Βράδυ τώρα, που δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις! Με άρπαξε από πίσω, μου λέει «καλέ, εσύ φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερη εκεί πέρα, γιατί;». Εγώ προσπαθούσα να ξεπεράσω το σοκ και να απαντήσω ψύχραιμα πως, ναι, είναι μεγαλύτερη η Άννα».

fentorouf.jpg

«Δεν αμφισβητώ ακριβώς την επιλογή να γίνω ηθοποιός, απλώς την επαναπροσδιορίζω και την επανεξετάσω συνεχώς γιατί δεν είναι δεδομένο. Ποτέ δεν έχω πει, βέβαια, «καλύτερα να μην το είχα κάνει» αλλά θέλω να νιώθω μέσα μου ότι παραμένει η πίστη, η φλόγα και η εμπιστοσύνη».

«Την λατρεύω την τέχνη μου και την δουλειά μου. Απλώς δεν την θεωρώ δεδομένη. Δηλαδή υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι ηθοποιοί και παιδιά και άνθρωποι που δεν είναι τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Με τους «Παγιδευμένους» νιώθω καλά, νιώθω πολύ εντάξει με τον εαυτό μου και ό,τι έχω προσφέρει, με τον τρόπο που δουλεύω και αντιμετωπίζω τους συναδέλφους μου. Νιώθω και ασφάλεια αλλά μου αρέσει να το κρατάω πάντα ζωντανό» συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved