Media

Αρναούτογλου: Το φλερτ με το Mega και η συνεργασία με τον αδερφό του, Σάκη

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις φήμες περί αλλαγής τηλεοπτικής στέγης, το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 αλλά αποκάλυψε και τη συνεργασία με τον αδερφό του, Σάκη.

«Ήρθε μία κοπέλα εδώ στις 7 το πρωί, εγώ μέσα στη νύστα… Βέβαια η κοπέλα κάνει τη δουλειά της. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω για το «φλερτ» από το Mega. Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 12 χρόνια. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και τώρα έχουν βγει διάφορα πράγματα που αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω… Δεν το βρίσκω ωραίο να είσαι σε έναν σταθμό και να αρχίσει να διαρρέεται ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό για τον σταθμό που σε πληρώνει» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Sfera 102,2.

grigoris-arnaoutoglou-(1).jpg

Και τόνισε: «Πάντα ό,τι είναι να κάνεις, θα το κάνεις διακριτικά. Μέχρι τελευταία ημέρα συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος. Δε μπορεί να είναι Νοέμβριος και να αρχίσει να μπαίνει αυτή η ιστορία. Γι’ αυτό δεν απαντάω» και αποκάλυψε και τη συνεργασία με τον αδερφό του, Σάκη

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved