Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα πρέπει να ανανεωθεί το Deal για να το παρουσιάσει κάποιος άλλος»

Gossip-tv Team

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star για το Deal και τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και για τη νέα εκπομπή, του Open, Οδός Ζαρίφη 2.


Αρχικά είπε: «Πολύ ωραία ήταν η Κατερίνα, την είδα. Καλό στέριωμα! Το χιούμορ της όπως την ξέρουμε, ήταν πάρα πολύ ωραίο.».

Για το Deal, είπε: «Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία νύξη. Είναι ένα project που το παρουσίαζε τόσα πολλά χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος, θεωρώ ότι έχει βάλει τόσο έντονα τη σφραγίδα του που θα πρέπει, εάν πάει κάποιος άλλος να το κάνει, πρέπει κάπως να ανανεωθεί».

dorettapapadimitriou_official_1697375072_3214137527026047822_6954297.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι top κατά τη γνώμη μου στην παρουσίαση των τηλεπαιχνιδιών και ειδικά στο Deal. Εγώ είμαι πολύ fan του παιχνιδιού».


Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πιστεύω στις συγκρίσεις καθόλου γενικότερα. Βλέπουμε προγράμματα που τα έκανε ο ένας και μετά πάει και τα κάνει κάποιος άλλος. Δεν θα ‘πρεπε να συγκρίνονται οι άνθρωοι. Καθένας έχει την προσωπικότητά του και αυτή φέρει σε κάθε πρόγραμμα που παρουσιάζει. Το να συγκρίνουμε είναι άδικο και άτοπο, δεν έχει κανένα νόημα».
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved