Media

Το σχόλιο της Γερμανού για τις δηλώσεις συνεργάτη της: «Του είπαν πως θα λες ότι είναι πολύ γλυκιά»

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή I love Σου Κου που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού ρωτήθηκε για το πως είναι η παρουσιάστρια σαν συνεργάτης και είπε δύσκολη.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής 29/10 μέσα από το «Καλύτερα δεν Γίνεται», τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία».

germ3.jpg

Ο διάλογος ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Ν.Γ.: Απολάμβανα με τον καφέ μου το μελαχρινό μου αγόρι. Έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς στο I love Σου Κου και τον ρώτησαν πως είναι η Ναταλία σαν συνεργάτης και είπε δύσκολη.

Δ.Π.: Όχι μόνο, πες το όλο. Δημιουργείς άλλο κλίμα.

Ν.Γ.: Εγώ στο δύσκολη έκανα πφφφ τον καφέ μου και έλεγαν μετά οι άλλοι ότι Δημήτρη δεν ξεκινάνε… Θα λες καταρχάς είναι πολύ γλυκιά.

Δ.Π.: Α, θες να βγαίνω και να λέω ψέματα. Κατέληξα στο ότι είναι δοτική.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved