Media

Καλλιρρόη Μυριαγκού:Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πανέμορφος αδελφός της-Παίζει στη σειρά Ο Γιατρός

Gossip-tv Team

Καλλιρρόη Μυριαγκού - Η τηλεοπτική «Ματίνα Μανταρινάκη» συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά κοντά μας μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και σήμερα παραχώρησε συνέντευξη ο αδελφός της. 

Η κατά κόσμον Καλλιρρόη Μυριαγκού είναι αδερφή με τον επίσης ηθοποιό Αντώνη Μυριαγκό ο οποίος παίζει στη σειρά του Alpha «Ο γιατρός». O ίδιος υποδύεται τον Μάρκο ο οποίος θέλει να βγάλει από τη μέση τον Ανδρέα.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον τηλεοπτικό της ρόλο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».

«Ήρθαμε πριν πολλά χρόνια με τους γονείς μου από τον Καναδά και εγκατασταθήκαμε από τότε στο Χαλάνδρι. Αυτό που είμαι εγώ δεν έχει να κάνει με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Είμαι ευγνώμων για αυτό που έγινε, γιατί είναι καταπληκτικό να σε αγαπάει ο κόσμος και να παίζεται μια σειρά τόσα χρόνια. Αν και αυτό δεν μου έχει κάνει πολύ καλό. Γιατί παγιώνεται ο χαρακτήρας που παίζεις και νομίζουν πως μπορείς να κάνεις μόνο αυτό. Τότε ούτε καν περιμέναμε πως μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη η σειρά αυτή. Τους πρώτους μήνες δεν έκανε νούμερα. Μετά έγινε, με τις επαναλήψεις αυτό. Το αστείο είναι πως μας είπαν να το πάμε και τρίτη χρονιά και είπαμε όχι για να μην καούμε και εκμεταλλευτούμε την επιτυχία. Και παίζει μέχρι τώρα».

myriagkos2.jpg

Ο γοητευτικός αδελφός της παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 29/10 και μεταξύ άλλων δήλωσε για την αδερφή του, Καλλιρρόη Μυριαγκού: «Τελείωσε την καλλών τεχνών, είχα την αδερφή μου η οποία ήταν επίσης ηθοποιός περισσότερα χρόνια από εμένα. Δεν φοβήθηκε ότι ήθελε να γίνω ηθοποιός κάτι έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ένιωσα ότι ο αδερφός της κάνει κάτι το οποίο τον βγάζει σε δύσκολα μονοπάτια. Δεν έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο αλλά παίξαμε μαζί σε ένα επεισόδιο στο γιατρό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved