Media

Το ξέσπασμα του Light για την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι: «Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα»

Gossip-tv

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίζεται σε βίντεο που ανάρτησε στα social media εναντίον των συντελεστών της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ο Light!

Ο γνωστός καλλιτέχνης και μέλος της κριτικής επιτροπής του Fame Story μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο κατακεραύνωσε τους συντελεστές της εκπομπής του Mega υποστηρίζοντας πως έκοψαν πολλές από τις δηλώσεις που τούς έκανε προσφάτως προειδοποιώντας πως αν δεν δημοσιευτεί αυτούσια η συνέντευξή του, δεν πρόκειται να ξανακάνει δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Light υποστήριξε μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο:

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα.

Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Light:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved