Media

H Μαλέσκου για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σκορδά

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Τη δική της αλήθεια για τον λόγο που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πριν από λίγο καιρό κατέθεσε δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Οκτωβρίου η Ιωάννα Μαλέσκου είχε βρεθεί σε εκδήλωση και η κάμερα του ΣΚΑΙ την είχε πλησιάσει, όμως εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής Fay’s time.

Η Φαίη Σκορδά τότε είχε ζητήσει μέσα από τον αέρα της εκπομπής της να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί και μήπως η Ιωάννα είχε κάτι μαζί της και οι συνεργάτες της τής εξήγησαν ότι δεν ήθελε να μιλήσει γενικά στον ΣΚΑΙ!

«Δεν είπε “δεν θέλω να μιλήσω στην εκπομπή της Φαίης”. Είπε “δε θέλω να μιλήσω στο κανάλι”» είχε επισημάνει χαρακτηριστικά τότε η Μαρία Φραγκάκη.

Και η Φαίη Σκορδά είχε σχολιάσει: «Το σέβομαι απόλυτα. Απλώς πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι είχε γίνει και είχε παρεξηγηθεί μαζί μου».

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε fashion event όπου έδωσε το παρών χθες (4/11) θέλησε να είναι πιο ξεκάθαρη και αποκάλυψε ουσιαστικά τον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απαντήσω. Δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με την εκπομπή, ούτε με τα πρόσωπα. Ήταν μια επιλογή, μια απόφαση, πιο συναισθηματική».

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε: «Στη φάση αυτή δεν έχω να πω κάτι. Θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση στη σωστή στιγμή. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω. Αγαπώ τα μαγκαζίνο, αγαπώ γενικά τις ζωντανές εκπομπές και σίγουρα θα ήθελα να είναι κάτι όσο πιο κοντά στο φως της ημέρας, είμαι παιδί του φωτός»...

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved