Media

Η απάντηση της Χρηστίδου στον Light και η οργισμένη τηλεφωνική παρέμβαση του Μικρούτσικου

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Εκτός ορίων φαίνεται να βγαίνει η κόντρα που ξεκίνησε μόλις χθες (4/11) μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Light με αφορμή την προβολή συνέντευξης του γνωστού καλλιτέχνη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ με βίντεο που ανέβασε στα social media κατακεραύνωσε τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής, κατηγορώντας τους πως τού είχαν κόψει στο μοντάζ τα όσα είπε. Μάλιστα ο Light ζήτησε να παίξει αυτούσια η συνέντευξή του, απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έδινε ξανά δηλώσεις.

light-xristidou.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (5/11) στην διάρκεια της εκπομπής της ασχολήθηκε με το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως θα παίξει όντως αυτούσια η συνέντευξη, ώστε να διαπιστώσουν όλοι ότι σε σχέση με το χθεσινό βίντεο δεν έχει κοπεί απολύτως τίποτα εκτός από τα σημεία όπου ο Light έβηχε ή έπαιρνε ανάσα για να συνεχίσει αλλά και εκείνο που ο ίδιος εκφράστηκε με ανάρμοστες λέξεις που δεν θα ήταν δυνατόν να παίξουν στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι.

1699181095092-292206459-xristidou-light-s.jpg

Η οργή του Ανδρέα

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε του Light, ο καλλιτέχνης αναφέρεται με υποτιμητικό τρόπο στον Ανδρέα Μικρούτσικο και ο ίδιος αποφάσισε να παρέμβει τηλεφωνικά, καλώντας στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Συρίγου. Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, όχι μόνο για όσα είχε ακούσει ήδη από τα χείλη του Light αλλά και για το «στρογγύλεμα» όπως είπε, από κάποιους από τους συνεργάτες της εκπομπής σε ό,τι είχε να κάνει με την αντιμετώπισή τους απέναντι στο ράπερ. O Ανδρέας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και με ένα «Καλημέρα» αφού είπε όσα ήθελε, έκλεισε το τηλέφωνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει μόνο πως ως εκπομπή είχαν τοποθετηθεί χθες για όσα είπε ο Light για τον Ανδρέα και πως ο λόγος που συζητούσαν σήμερα, είχε να κάνει αποκλειστικά με την «επίθεση» του ράπερ στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved