«Καλώς τα τζοβενόπαιδα»: Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα! Οι αλλαγές στο πλατό και το ζεϊμπέκικο
Ράδιο Αρβύλα: Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία για 17η σεζόν.
Το βράδυ της Δευτέρας (6-11) ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση έκαναν πρεμιέρα απευθείας από το πλατό τους στη Θεσσαλονίκη.
.jpg?t=0Z8F5DE46pDQYr-0xu9xPQ)
Η παρέα δεν θα αφήσει σε… χλωρό κλαρί κανέναν και τίποτα, σατιρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.
Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό για μια ακόμη σεζόν!
.jpg?t=1YjkU4Y6LzArzMIXmUUdAw)
Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα!
«Χαιρόμαστε που είμαστε και πάλι σε επικοινωνία μαζί σας. Μερικές φορές το σύμπαν συνωμοτεί για να μας στείλει παράξενα μηνύματα», είπε και κάπως έτσι ξεκίνησε η εκπομπή.