Media

Βίκυ Καγιά: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, δεν είναι του γούστου μου να σχολιάζω»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την ταινία που συμμετέχει, την απουσία της από την τηλεόραση και αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά για την απουσία της από την τηλεόραση, δήλωσε: «Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου που πάντα θα το αγαπώ. Το έκανα με όλη την καλή μου διάθεση αλλά αυτή τη στιγμή έχω κάνει χώρο να κάνω άλλα πράγματα. Έχω δώσει προτεραιότητα στον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ. Μπορεί ναι μπορεί και όχι, είναι νωρίς».

vickykaya__1696339919_3205454035085935234_208396621.jpg

Και για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είπε:

«Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, είναι ο χαρακτήρας μου να μην κρατάω κακία. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο 30 χρόνια. Φυσικά έχω κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά έχω μάθει από αυτά. Έχω πάρα πολλές εμπειρίες που με έχουν μάθει ότι δεν μπορείς να περιμένεις από όλο τον κόσμο να σε αγαπάει και να σε σέβεται. Επίσης είναι οκ να δέχεσαι την οποία αρνητική κριτική και να την αξιολογείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, αλλά δεν θέλω να σχολιάζω κιόλας τι είπε ο ένας και ο άλλος, δεν είναι του γούστου μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved